Contact @ ☎️

Salutare tuturor columbofililor,

Crescatoria Tulbita Ciprian Valentin din Rm – Valcea a luat nastere in anul 2007, ea fiind situata pe acoperisul blocului unde eu locuiesc. Crescatoria are o lungime de 7,5 m latime 3,5 m. Fundatia crescatoriei este turnata din beton special conceputa astfel pentru a prevenii deteriorarea izolatiei de pe acoperisul blocului.
Crescatoria mea are in dotare 3 compartimente Nr.1 – 27 boxe in compartimentul Nr. 2 este compartimentul puilor unde detin 64 de odihnitori, in compartimentul Nr. 3 sunt femelele vaduve.
Crescatoria de Reproductie este separata de cea de zbor unde detin 15 boxe pentru 30 de reproducatori,
Sunt inscris la asociatia columbofila din Rm – Valcea, Anton Pann Valcea din anul 2012.
sunt casatorit am 2 fetite Din familia noastra fac parte si porumbeii pe care ii detinem .Cu un efectiv de 50 de porumbei de zbor si 15 perechi de matca.
Porumbeii pe care ii detin in crescatoria mea sunt de la diferiti crescatori atat din Romania cat si din strainatate. Detin diferite suse de porumbei pentru toate categoriile de zbor ,Batenburg-Van de Merwe,Sjaak Buwalda, Pieter Veenstra,Vambruane Janssen, Den Hann ,Van Heteren,Vercker, Verbruggen,Van Rijn-Meeder ,Van Loon,Koopman , Schaerlaeckens , Huben , Gaby Vandenabel Freddy Vandenheede,Jos Vercammen Dirk van de Bulk… etc.

In speranta ca paginile acestui site va vor incanta privirea, doresc toate cele bune tuturor crescatorilor de porumbei si pasionatilor de acest minunat sport columbofil!

Mult succes si vant in pene!!!

contactati-ma la adresa de email: tulbita.valentin@gmail.com Telefon: 0726108989

Telefon: +40/0755882903
Whatsapp : +40/0755882903

Canalul meu de youtube📹 👉 copiază linkul https://www.youtube.com/channel/UCSdMMaW6QDHDL3vps70-E5A 👈

Facebook 👉 Loft Tulbita Valentin

Contactati-ma la adresa de email: tulbita.valentin@gmail.com

Monument Columbofil!

Monument Columbofil!

Crescatoria Tulbita Valentin - Toate drepturile rezervate !